<
НОВИНИ ДНЯ: Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результатвсі новини дня
Політика
Світ
06.11.2022 2179

Стало відомо, куди впали уламки 23-тонної китайської ракети

Під час входу в атмосферу більша частина ракети була зруйнована.

Уламки китайської ракети "Чанчжен-5Б" впали у південно-центральну частину Тихого океану. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Space.com.

За даними Космічного командування США, уламки не завдали шкоди жодному обʼєкту. Уламки ввійшли в атмосферу 4 листопада о 10:01 за всесвітнім координованим часом. Під час входу в атмосферу більша її частина була зруйнована.

Пізніше Космічне командування США опублікувало твіт про те, що друге входження в атмосферу уламків ракети відбулося за пʼять хвилин після першого.

Нагадаємо, агентство пілотованих космічних польотів Китаю (CSMA) запустило третій і останній модуль космічної станції Tiangong на ракеті-носії Long March 5B. Однак 23-тонний корпус носія Long March 5B почав падати на Землю. Тоді експерти не змогли назвати точне місце падіння уламків.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, куди впали уламки 23-тонної китайської ракети 5.00 5 1
Політика / Світ
06.11.2022 2179
Еще материалы раздела «Світ»