<
НОВИНИ ДНЯ: Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
06.11.2022 432

Ситуація з електроенергією в Києві важка, але відключення у місті контрольовані - ОП

Ситуація із забезпеченням електроенергією споживачів у Києві важка, але головне, що тимчасові відключення зараз у Києві контрольовані.

630_360_1666110060-897_06.11.22

Як повідомляє Укрінформ, про це заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

“Київ. Сьогодні ситуація із забезпеченням електроенергією споживачів в столиці важка. Мабуть, кожен киянин відчуває це зараз на собі”, - написав Тимошенко.

Він нагадав, що тимчасові відключення допомагають енергетикам стабілізувати енергосистему та не допустити масового вимкнення електроенергії.

“Головне, що тимчасові відключення, які тривають зараз, - контрольовані”, - заявив він.

За його словами, лють та безпорадність, які виникають у громадян - це те, чого і хотів досягти ворог, атакуючи енергооб'єкти. “Тому працюємо, не панікуємо. Все буде добре!”, - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок масованого удару російських військ уранці 31 жовтня частина Києва опинилася без світла та води.

Пообіді в столиці відновили електропостачання 27 бюветів, ще частина перебувають на стадії підключення до генераторів

Через знеструмлення на низці тролейбусних і трамвайних маршрутів в Києві було організоване автобусне сполучення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ситуація з електроенергією в Києві важка, але відключення у місті контрольовані - ОП 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
06.11.2022 432
Еще материалы раздела «Столиця»