<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницювсі новини дня
Політика
Україна
08.11.2022 1253

"Як м'ясо, кожен день вивозять "двохсотиків": окупант розповів про втрати і погане забезпечення на фронті

Окупант жаліється на своє керівництво, яке відверто заявляє, що на солдатів їм "наср*ти".

fbebfc02393a8f20606d89b19418a793_08.11.22

Російський окупант, який воює на Луганщині, пожалівся сестрі на забезпечення солдатів і керівництво, якому байдуже на свої підлеглих. Пише ТСН. 

Розмову, в якій військовослужбовець РФ розвінчує для сестри усі міфи російського телебачення про "героїчний" перебіг війни, опублікували в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Росіянин, який перебуває на першій ліній на фронті каже, що він із товаришами по зброї не забезпечені достатньою кількістю їжі, а також солдати на оснащенні навіть не мають бінокля. Багато хто із загарбників – поранений, є ті, що дезертирували, а вбитих вивозять щодня.

"Полковник наш сказав, що взагалі…там у нас 300-х постійно. Із тверських 28 осіб нас залишилось 9. Половина нібито втекла, їх 500-ми називають. Забезпечення тут зовсім ніякого немає, взагалі жодного. Ми тут покинуті. Наш полковник просто каже: "Та ви мені нах*й не потрібні. Мені на вас наср*ти". Короче, як м'ясо. Тут збоку зеків привезли. Короче, м'ясо. Взагалі кожен день вивозять "двохсотиків" (трупів – Ред.)", - сказав окупант.

Втрати армії РФ

За минулу добу, 7 листопада, українські військові ліквідували 700 окупантів. Загальна ж кількість знищених від початку повномасштабного вторгнення загарбників вже перебільшує 77 тисяч.

За словами військового експерта Олега Жданова, на Донбасі росіяни не прибирають своїх вбитих найманців з поля бою і ця проблема набирає вже екологічного характеру, адже трупна отрута потрапляє в ґрунтові води, а мертві тіла об'їдають тварини.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Як м'ясо, кожен день вивозять "двохсотиків": окупант розповів про втрати і погане забезпечення на фронті 5.00 5 3
Політика / Україна
08.11.2022 1253
Еще материалы раздела «Україна»