<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
09.11.2022 756

Як відбуватиметься демобілізація після завершення війни: пояснення експерта

Генштаб ЗСУ проводитиме демобілізацію поетапно - від декількох місяців до декількох років.

dd59eb92333c981fe8f62cb564c33208_09.11.22

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, як після завершення війни відбуватиметься демобілізація українських військових. Пише ТСН. 

Про це він розповів у своєму youtube-каналі.

За його словами, Генштаб ЗСУ проводитиме демобілізацію поетапно у міру важливості тих чи інших частин або з'єднань.

"Буде визначений пул бригад, які будуть розформовані після закінчення війни. Тому що сьогодні ми формуємо доволі багато бригад. Після війни склад ЗСУ буде уточнений. Деякі бригади будуть розформовані, а люди звільнені. Інших відпускатимуть у міру можливості. Демобілізація відбуватиметься в декілька етапів і може тривати від кількох місяців до кількох років – один-два роки після війни. Не так це швидко робиться. Когось відпустять через кілька місяців, а когось – через рік. Все буде залежати від військової спеціальності", – зазначив Жданов.

Раніше Олег Жданов розповів, хто більше втрачає людей на фронті - РФ чи Україна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як відбуватиметься демобілізація після завершення війни: пояснення експерта 5.00 5 2
Політика / Україна
09.11.2022 756
Еще материалы раздела «Україна»