НОВИНИ ДНЯ: Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Україні  "Рупор" Путіна назвав причини коригування ядерної доктринивсі новини дня
Політика
Україна
10.11.2022 1667

Настає вирішальний період війни – Буданов

Керівник Головного управління розвідки переконаний, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить всі окуповані землі.

a1faa58a19006fdabc22617a11b503ac_10.11.22

Настає вирішальний період війни. Пише ТСН. 

Про це начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив під час зустрічі з предстоятелем Православної церкви України, митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм.

"Настає вирішальний період війни. Нам потрібна допомога кожного українця і Боже благословення. Певен, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить всі окуповані землі", - сказав Буданов.

Митрополит Епіфаній відзначив величезне значення національної єдності і подякував українським захисникам, які наближають перемогу.

"Ворог лютий і лукавий, тож нехай Господь береже вас і підсилить вашу мудрість для руйнування підступних задумів окупантів", - сказав він.

Митрополит нагородив Буданова орденом святого великомученика Юрія Переможця, а три офіцери ГУР МО, які були на зустрічі, отримали ордени архистратига Михаїла.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки у жовтні заявив, що війна в Україні може закінчитися до літа наступного року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Настає вирішальний період війни – Буданов 5.00 5 2
Політика / Україна
10.11.2022 1667
Еще материалы раздела «Україна»