<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Росія
11.11.2022 643

Невиплати мобілізованим ведуть до зростання напруженості серед населення Росії, - ISW

Російські регіони стикаються із серйозними проблемами при виплаті обіцяних виплат мобілізованим та їхнім родинам, що ще більше погіршить економіку та спричинить соціальну напруженість.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

Родичі мобілізованих продовжують ділитися своїм обуренням в інтернеті та на акціях протесту. На кадрах із соцмереж видно, як родичі мобілізованих військовослужбовців протестують біля будівлі адміністрації Валуйки, заявляючи, що місцева влада відмовляється надати "зелений коридор" та автомобілі їхнім близьким.

Жінки в Курській області протягом двох днів протестували, щоб привернути увагу губернатора Курської області Романа Старовойта, і скаржилися, що російська влада направляє мобілізований персонал у небезпечні райони, такі як Лисичанськ. Старовойт пообіцяв запросити додаткову підтримку мобілізованих Курською областю військовослужбовців в Міноборони Росії.

Російська промисловість продовжує стикатися з нестачею кадрів унаслідок мобілізації.

Майже 90 підприємств Красноярського краю шукають заміну мобілізованим спеціалістам. Російські джерела повідомили про аналогічну нестачу робочих місць у Свердловській області, пишуть аналітики.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін заявив, що близько 50 тисяч мобілізованих російських військових беруть участь у бойових діях проти України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Невиплати мобілізованим ведуть до зростання напруженості серед населення Росії, - ISW 5.00 5 1
Політика / Росія
11.11.2022 643
Еще материалы раздела «Росія»