<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
11.11.2022 2871

Вже не "військова операція". У Путіна знайшли нове "визначення" для війни в Україні

У Росії заявили, що "спеціальна військова операція" в Україні насправді нібито є гуманітарною та гуманістичною місією РФ. Вона нібито покликана "захищати людей".

_kosachev_foto__ros_zmi_650x410_11.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника голови Ради Федерації РФ Костянтина Косачова.

"Споконвічна мета наших дій в Україні гуманітарна та гуманістична, вона не військова. Військові дії - це інструмент, це засіб. А мета - захистити людей", - заявив він.

За словами Косачова, нібито цілі Росії неправильно інтерпретують на Заході.

"Це не суперечка між державами, що це не військова операція, яка має на меті воєнну поразку противника, а що це операція, яка має на меті захистити людей, коли цього захисту вони не знайшли більше ніде", - констатував він.

Топ-4 версії керівництва РФ про "цілі" війни в Україні

Як повідомлялося, за даними Інституту вивчення війни, висловлювання президента РФ щодо війни проти України свідчать про те, що Путін продовжує переслідувати цілі, заради яких наказав про повномасштабне вторгнення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вже не "військова операція". У Путіна знайшли нове "визначення" для війни в Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
11.11.2022 2871
Еще материалы раздела «Світ»