<
НОВИНИ ДНЯ: Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіливсі новини дня
Політика
Світ
12.11.2022 488

Наступного тижня відбудеться сьоме засідання Контактної групи з питань оборони України

У засіданні візьмуть участь представники 50 країн

c2c38097a74736dc3c76373a6873630d_12.11.22

Голова Міністерства оборони США Ллод Остін наступного тижня проведе сьоме засідання Контактної групи, на якій розглянуть питання посилення оборони України. Пише ТСН. 

Про це заявила заступник прессекретаря Пентагону Сабріна Сінгх.

Повідомляється, що засідання буде проводитись онлайн, на яку має зібратись представники майже 50 країн.

"Ця зустріч буде проходити віртуально тут, у Пентагоні, і дозволить міністрам і міністрам оборони з майже 50 країн обговорити зусилля щодо постачання Україні засобів для захисту її суверенітету від подальшої російської агресії", — сказав Сінгх.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Голова Міністерства оборони США Ллойд Остін обговорив зі своїм італійським колегою Гвідо Крозетто військову підтримку України, зокрема темою розмови стало постачання ППО.

Також ми раніше інформували, що радник президента США Джо Байдена пообіцяв, що США будуть намагатися забезпечити Україну всім необхідним для деокупації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наступного тижня відбудеться сьоме засідання Контактної групи з питань оборони України 5.00 5 1
Політика / Світ
12.11.2022 488
Еще материалы раздела «Світ»