<
НОВИНИ ДНЯ: Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.всі новини дня
Політика
Росія
12.11.2022 699

Росія готується до війни на своїй території: перевіряє бомбосховища та оповіщення про повітряну тривогу

Від початку повномасштабного вторгнення Путіна до України на території Росії неодноразово вмикали сигнал повітряної тривоги нібито для перевірки оповіщення.

39a5d7d010888ac88026018ad6a649f3_12.11.22

Російська влада готується до того, що війна може перекинутися на їхню територію. Без розголосу перевіряє бомбосховища і прості укриття та підвали, які були занедбані протягом трьох десятиліть. Пише ТСН. 

Про це інформує Bloomberg з посиланням на свої джерела.

"Ці кроки є частиною більш широкого поштовху влади, щоб забезпечити готовність інфраструктури цивільної оборони на випадок ширшого конфлікту. Кампанія не була офіційно оголошена і не обумовлена ​​якимись конкретними погрозами чи планами використання інфраструктури цивільної оборони", - йдеться в повідомленні.

У статті зазначається, що державні працівники тихо перевіряють підвали та інші об’єкти, ремонтують і очищають споруди, які не використовувалися від радянських часів.

"У квітні високопосадовець кремлівської служби безпеки Микола Патрушев наказав провести повну інвентаризацію бомбосховищ на півдні Росії, вимагаючи повернути усі, що були вилучені з федеральної власності", - додали західні ЗМІ.

Варто зазначити, що від початку повномасштабного вторгнення Путіна до України на території Росії неодноразово вмикали сигнал повітряної тривоги. Зокрема, перевірку системи оповіщення влітку проводили у столиці РФ Москві. Мерія столиці РФ тоді пояснювала це необхідністю для відпрацювання своєчасного інформування населення та дій екстрених служб у разі надзвичайних ситуацій.

Путін збирається передати владу

Історик і політичний аналітик Валерій Соловей висловив думку, що російський диктатор Путін збирається передати владу. Цей процес "фюрер" хоче запустити ще цьогоріч, якщо все буде вдалим для нього.

Раніше у ЗМІ неодноразово з'являлася інформація, що у близьких до Кремля колах таємно обговорюють перелік наступників Путіна на випадок його усунення від влади. За повідомленнями NewsWeek, п’ятірка можливих кандидатів має такий вигляд:

  • експрезидент і колишній прем’єр Росії Дмитро Медведєв;
  • перший заступник керівника адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко;
  • міністр сільського господарства Росії Дмитро Патрушев, а також його батько, голова Ради безпеки РФ Микола Патрушев;
  • засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія готується до війни на своїй території: перевіряє бомбосховища та оповіщення про повітряну тривогу 5.00 5 2
Політика / Росія
12.11.2022 699
Еще материалы раздела «Росія»