<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
14.11.2022 522

Жданов описав функції стіни на кордоні з Білоруссю: "Хто з мечем прийде – той в орало і отримає"

Експерт наголосив, що така ж стіна необхідна і на кордоні з РФ.

4a7731756a3efb39e0c4b11241f2dbfb_14.11.22

Військовий експерт Олег Жданов схвально відгукнувся про зведення стіна на кордоні з Білоруссю та розповів про її функції. Пише ТСН. 

Про це експерт сказав у своєму відеоблозі.

"У невоєнний час вона (стіна – ред.) захищає від проникнення диверсійно-розвідувальних груп. Тобто фізичного проникнення бути не може через цю стіну. А у воєнний час вона затримує противника для того, щоб ми могли гарненько прицілитися. І тільки-но перший чобіт ворога стане на нашу землю, одразу ж у цей чобіт прилетить куля. Заїде танк – одразу ж у нього прилетить снаряд. Ось такий ось підхід", – пояснив Жданов.

"Ця стіна допоможе у плані затримки (ворога – ред.) і в плані конкретизації наших дій. Тобто поки вони за стіною – все добре, їм нічого не загрожує. Тільки-но вони зробили крок на цей бік стіни, – все, для них це смерть. Тому що хто до нас із мечем прийде – той в орало і отримає", – додав військовий експерт.

Він також назвав рішення звести таку стіну абсолютно правильним і висловився за будівництво такої споруди і на кордоні з Росією.

"Таку ж стіну треба будувати на російському кордоні. Закривати його на довгі роки, ставити кулемети на вежах, сигналізацію і будувати нашу оборону", – сказав Жданов.

Нагадаємо, Україна почала будувати стіну на кордоні з Білоруссю. Це – рів, насип та залізобетонний паркан з колючим дротом. Таку ж стіну зведуть і на кордоні РФ після деокупації територій.

Зауважимо, 12 листопада командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив боєготовність та злагодженість дій підрозділів з відбиття можливого вторгнення противника на північному напрямку з території Росії та Білорусі.

За даними Генштабу ЗСУ станом на 10 листопада, РФ та Білорусь надалі розгортають спільне угруповання військ на території РБ. Ці війська ворог може залучити на Волинському та Поліському напрямках.

Оценка материала:

5.00 / 1
Жданов описав функції стіни на кордоні з Білоруссю: "Хто з мечем прийде – той в орало і отримає" 5.00 5 1
Політика / Україна
14.11.2022 522
Еще материалы раздела «Україна»