<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Політика
Україна
14.11.2022 686

"Все інше - це просто картинки й лякалки": експерт розповів, яка зброя РФ є найнебезпечнішою для України

Росія вже використала в Україні свою найкращу зброю.

5f875f3c4cae91d9d3058ff940705000_14.11.22

В Україні Росія використала практично усе, що в неї було найкраще і було поставлено на потік. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю УНІАН розповів військовий експерт і льотчик, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан.

На його думку, небезпечними для України є гіперзвукові ракети "Кинджали" на винищувачах Міг-31.

"Це дійсно небезпечна зброя, яка несе напівтонний заряд. Проблема буде, якщо він буде нести ядерний заряд. Все інше - це просто картинки й лякалки. Тому ні "Сатана", ні оголошені підводні безпілотники, про які було дуже багато сказано, ні далекі бомбери, які вони розробляють – це те, що не стало у виробництво, а значить воно використовуватися не буде", - зазначив експерт.

Також експерт зауважив, що найнебезпечніша російська ракета це - С-300. Цієї зброї дуже багато на озброєнні РФ. Таких ракет в Росії випущено від 5 до 7 тисяч штук. Ці ракети класу "земля-повітря" росіяни використовують як "земля-земля".

Нагадаємо, що український захисник Олександр Петлінський встановив світовий рекорд зі знищення броньованої техніки з “Джавеліна”. З американського ракетного комплексу за день він знищив 6 цілей. Такий результат не показував жоден військовослужбовець у світі.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Все інше - це просто картинки й лякалки": експерт розповів, яка зброя РФ є найнебезпечнішою для України 5.00 5 2
Політика / Україна
14.11.2022 686
Еще материалы раздела «Україна»