<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Шольц закликав не завищувати очікувань від саміту миру  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.11.2022 763

Вівсяні оладки, які сподобаються вашим дітям: простий рецепт від Євгена Клопотенка

Шефкухар Євген Клопотенко регулярно у своєму Instagram ділиться корисними рецептами. Якщо ви не знаєте, що ще можна приготувати на сніданок, спробуйте вівсяні оладки.

e8ecdbec321a0a909a0fd5196732e910_14.11.22

Це дуже прості у приготуванні оладки, які можуть стати улюбленим сніданком вашої дитини та не лише дитини. Євген пропонує замінити в рецепті цукор на солодкий банан і сніданок стане ще кориснішим. Пише ТСН. 

"Для приготування потрібно взяти 200 г плющених вівсяних пластівців залийте 200 мл молока на 20 хвилин. Окремо потовчіть виделкою 1 банан (такий майже коричневий, дуже ароматний і солодкий). Коли пластівці всмокчуть молоко - додайте 1 яйце, 2ст.л. борошна, 1ч.л. розпушувача, дрібку солі і банан. Добре все перемішайте і смажте на розігрітій пательні по 2-3 хвилини з кожної сторони. І пропонує готувати ці оладки разом із дітьми. "По-перше, їм в кайф грати з в'язким тестом. По-друге, вони вивчать, як здорові продукти можуть бути крутими".

Оценка материала:

5.00 / 2
Вівсяні оладки, які сподобаються вашим дітям: простий рецепт від Євгена Клопотенка 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.11.2022 763
Еще материалы раздела «Суспільство»