<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
13.11.2022 580

Росія буде готова виводити війська з України після звільнення Донецька чи Луганська, - Подоляк

В Офісі президента вважають, що Росія буде насправді готова вести переговори про мир та виводити свої війська з України після звільнення Донецька чи Луганська.

Про це повідомив у Twitter радник голови ОП Михайло Подоляк.

"Політично та психологічно Росія ще не дозріла до справжніх переговорів і виводу військ. Але це станеться. Одразу після звільнення Донецька чи Луганська", - повідомив Подоляк.

Він також додав, що зараз підтримка війни в самій Росії "стрімко летить на дно". В усіх "від олігарха до чоботаря" формується думка, що "час закінчувати".

Нагадаємо, що як заявив речник Держдепартаменту США Нед Прайс, заяви керівництва Росії про начебто готовність до переговорів залишатимуться голослівними, допоки не почнуть підкріплюватися реальними кроками.

Президент Зеленський наголошував, що мирні перемовини з Росією можливі тільки тоді, коли її армія піде з України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія буде готова виводити війська з України після звільнення Донецька чи Луганська, - Подоляк 5.00 5 1
Політика / Україна
13.11.2022 580
Еще материалы раздела «Україна»