<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
14.11.2022 956

Росія не виводить фрегати з Севастопольської бухти після атаки дронів, - аналітики

Росія значно знизила активність флоту після атаки безпілотників поблизу Севастополя. Російські фрегати не покидають порти.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на OSINT-дослідників проекту "H I Sutton" в Twitter.

"Ще кілька тижнів тому це було неможливо уявити. Російських військових кораблів, що патрулюють порт, не видно", - йдеться у повідомленні.

За даними аналітиків, обидва фрегати класу "Адмірал Григорович" знаходяться у Севастопольській бухті.

Нагадаємо, 29 жовтня Росія заявила про нібито атаку безпілотників на Севастопольську бухту. За непідтвердженою інформацією, внаслідок інциденту був пошкоджений фрегат і десантний корабель "Адмірал Макаров" з "Калібрами" на борту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія не виводить фрегати з Севастопольської бухти після атаки дронів, - аналітики 5.00 5 1
Політика / Україна
14.11.2022 956
Еще материалы раздела «Україна»