<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Світ
15.11.2022 673

Жданов пояснив, чи долетять російські ядерні ракети до Вашингтона

Росії потрібно ще проводити випробування своєї зброї.

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Росія не може застосувати ядерну зброю проти США. Їхні ракети "Сармат" не можуть долетіти до столиці США. Пише ТСН. 

Про це він сказав у коментарі "24 каналу".

Олег Жданов розповів, що росіяни все частіше вимагають завдати ядерного удару по "центрах ухвалення рішень" у Вашингтоні.  Експерт вважає, що Росія не може обстріляти США своїми ракетами "Сармат". Він пояснив, що в РФ зараз є максимум дві ракети "Сармат". Екскерівник "Роскосмосу" Рогозін же заявляв, що в 2023 році вони планують виготовити 50 ракет "Сармат", проте є нюанси, чи в них це вийде, оскільки лише влітку 2022 року було здійснено пробний пуск цієї зброї. Далі потрібно провести ряд інших випробувань.

Жданов пояснив, що пропаганда навчила росіян вірити у всемогутність їхньої держави, проте це не так.

Ядерне божевілля у Росії

Праворадикальне російське політичне об’єднання НОД (“Национально-освободительное движение”) провело малолюдну, але доволі гучну ходу в столиці Росії. Люди під червоними та “колорадськими” прапорами скандували цитату Путіна та вимагали завдати ядерного удару по Вашингтону.

В руках учасники ходи, окрім радянських та “колорадських” прапорів, тримали плакати із написами, які дублювали гасла, які вони вигукували під час маршу: “Бий, “Сармат”, по містах ворога! Ворог – США”, “По центру ухвалення рішень! На Вашингтон”, “Польотні завдання в ракету “Сармат” — Вашингтон”.

Серед гасел була й цитата недавньої заяви Путіна: “Ми як мученики потрапимо до раю! А вони просто здохнуть”.

Оценка материала:

5.00 / 2
Жданов пояснив, чи долетять російські ядерні ракети до Вашингтона 5.00 5 2
Політика / Світ
15.11.2022 673
Еще материалы раздела «Світ»