<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
Політика
Світ
15.11.2022 399

Міністр оборони Британії вважає, що Росія поки що не збирається здаватися

Росія може використати більше "гарматного м'яса", щоб спробувати зупинити українські війська

4f4935853d4980272ea36389450935ea_15.11.22

Росія все ще не збирається здаватися у військовій агресії проти України, попри те, що українські війська просуваються вперед. Пише ТСН. 

Таку думку висловив голова Міністерства оборони Великої Британії Бен Воллес в ефірі Times Radiо.

Воллес заявив, що просування на фронтах, якого вже досягла Україна, це не великий крок, але напрямок руху фронту визначають українці.

Міністр зазначив, що українці звільнили єдиний обласний центр, який вдалося захопити росіянам із початку війни, це серйозна поразка для Москви.

При цьому Воллес не виключив, що тепер російське командування може використати більше "гарматного м'яса", щоб спробувати загальмувати український поступ.

"Ніхто не недооцінює Росію. Росія далека від того, щоб здатися", – резюмував він.

Нагадаємо, раніше британський міністр оборони Бен Уоллес назвав втечу окупаційних військ з Херсона " ще одним стратегічним провалом Росії ".

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр оборони Британії вважає, що Росія поки що не збирається здаватися 5.00 5 1
Політика / Світ
15.11.2022 399
Еще материалы раздела «Світ»