<
НОВИНИ ДНЯ: Українські військові вперше здобули трофейний ворожий "танк-черепаху" та взяли екіпаж в полон  Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок  Байден назвав небезпеку, яку несе обрання Трампа президентом  Рецепт котлет із замороженого курячого філе та сиру  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  В Україні значно зміняться ціни на цигарки: скільки коштуватиме пачка  Хто стане президентом РФ після Путіна – російський опозиціонер назвав прізвищевсі новини дня
14.11.2022 477

Ставки по депозитах для гривні знову виросли

За даними НБУ, останні місяці середні ставки для гривнєвих депозитів зростають. За минулий місяць дохідність вкладів виросла на 0,4 в.п. і складає 10,8% річних.

Середня ставка для валютних вкладів знизилася мінімально, на 0,1 п.п., і складає 0,8% річних, повідомляє ЛІГА.net.

У жовтні спостерігався також і приріст банківських депозитів. Загалом депозитний портфель по банківській системі зріс на 8,7 млрд грн (1%) і складає 863 млрд грн. Українці принесли до банків гривнєвих заощаджень на 1 млрд.

Але більшу перевагу надавали валютним вкладам, оскільки приріст портфеля склав 7,7 млрд грн. В  доларовому еквіваленті валютний портфель виріс на $211 млн і склав $8,6 млрд.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ставки по депозитах для гривні знову виросли 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
14.11.2022 477
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»