<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
14.11.2022 417

Путін хоче занурити Україну в холод і темряву — генсек НАТО

Російський диктатор Володимир Путін хоче занурити Україну в холод і темряву найближчої зими, а тому не можна недооцінювати РФ та продовжувати допомагати Україні.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, повідомляє ЛІГА.net.

За його словами, мета Путіна — залишити Україну в холоді та темряві взимку. Він зазначив, що відступ окупантів із Херсона говорить про "неймовірну хоробрість українських військових", але водночас показує важливість підтримки Заходу.

Столтенберг заявив, що Альянс не повинен помилятися, недооцінюючи Росію.

"Армія Росії зберігає значний потенціал, а також велику кількість військ. РФ показала, що готова зазнавати значних втрат і виявила крайню жорстокість", — сказав генсек НАТО.

Резюмуючи, він наголосив, що "найближчі місяці будуть важкими", а тому потрібно продовжувати підтримку України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін хоче занурити Україну в холод і темряву — генсек НАТО 5.00 5 1
Політика / Україна
14.11.2022 417
Еще материалы раздела «Україна»