НОВИНИ ДНЯ: Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
Політика
Україна
15.11.2022 18279

Газманов зганьбився з поїздкою до Херсона: в соцмережах висміяли прихильника Путіна

Співак вигадав дивну причину скасування гастролей у деокупованому місті.

443d9d56f3bb558e6a565981ba1d3a01_15.11.22

Російський співак, відомий прихильник Володимира Путіна Олег Газманов планував приїхати до окупованого Херсона з концертом "Росія тут назавжди", але його планам завадили Збройні сили України. Пише ТСН. 

Виступ артиста був запланований на 13 листопада, однак за два дні до цього ЗСУ підняли над Херсоном прапор України.

Водночас у своєму Twitter Газманов оголосив, що причиною скасування концерту є поганий продаж квитків:

"На жаль, друзі!... З жалем повідомляю, що запланований на 13 листопада концерт у Херсоні не відбудеться... Як щойно повідомив мій артдиректор, через поганий продаж квитків. Таке в мене вперше. Чому квитки продаються погано, він наразі з'ясовує. Я розумію ваше розчарування. Ще раз вибачте...".

У Мережі активно обговорюють ситуацію з російським співаком. Хтось припускає, що Газманов скасував концерт, тому що "до нього в Херсоні побував Кобзон", інші пригадують співакові концерт у Харківській області, який не відбувся через контрнаступ ЗСУ. ТСН.ua зібрав реакцію соцмереж.

Нагадаємо, ще в березні український суд заочно заарештував та оголосив у міжнародний розшук російського виконавця Олега Газманова, який підтримує війну Росії проти України. Йому інкримінують посягання на територіальну цілісність і суверенітет України.

Газманов неодноразово їздив на гастролі на тимчасово окуповані українські території, зокрема виступав у Донецьку, Луганську і в Криму.

Співак відзначився участю у московських мітингах-концертах з нагоди анексії Криму.

Газманов також внесений до "чорних списків" у країнах Балтії, які відмовляли шанувальникові Путіна у в'їзді.

Оценка материала:

5.00 / 5
Газманов зганьбився з поїздкою до Херсона: в соцмережах висміяли прихильника Путіна 5.00 5 5
Політика / Україна
15.11.2022 18279
Еще материалы раздела «Україна»