<
НОВИНИ ДНЯ: Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпекувсі новини дня
Політика
Світ
15.11.2022 512

МЗС Британії: Агресія РФ не може бути завершена шляхом умиротворення

Агресія Російської Федерації проти України не може бути завершена шляхом умиротворення. Великобританія продовжить економічний тиск на путінський режим і надаватиме допомогу Україні.

brit_15.11.22

Про це у коментарі Guildhall заявили у Міністерстві закордонних справ Великобританії.

«У відповідь на вторгнення РФ в Україну уряд Великобританії оголосив про введення безпрецедентного пакету санкцій, який підриває фінансування путінської військової машини, що тягне за собою масштабні економічні витрати і демонструє підтримку України спільно з нашими міжнародними партнерами», - йдеться в заяві.

«Уряд Великобританії продовжить цей економічний тиск щодо Путіна та його режиму, продовжить стояти з Україною, підтримуючи її право бути суверенною, незалежною та демократичною нацією. Російська агресія не може бути вирішена шляхом умиротворення. Наразі ми розглядаємо варіанти санкцій, ми не обговорюємо їх публічно і не коментуємо окремі варіанти», - підсумували в британському МЗС.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві оборони Великобританії заявили, що продовжать посилювати систему ППО України.

Також, ще у квітні ще у квітні чинна екс-прем'єр-міністр Великобританії, а тоді глава МЗС Ліз Трасс заявила, що Україну необхідно озброїти так, щоб вона могла повернути Крим та Донбас.

Оценка материала:

5.00 / 2
МЗС Британії: Агресія РФ не може бути завершена шляхом умиротворення 5.00 5 2
Політика / Світ
15.11.2022 512
Еще материалы раздела «Світ»