<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
17.11.2022 740

Розбита і завалена трупами окупантів: який вигляд має нещодавно звільнена Макіївка на Луганщині

ЗСУ звільнили Макіївку, але ворог продовжує обстріли населеного пункту.

b89f66700368c3d4db977bd44ba48e10_17.11.22

Сили оборони України днями звільнили від російських окупантів населений пункт Макіївка на Луганщині. Самі ж українські захисники залишили селище, але росіяни, розлючені поразкою, продовжують обстрілювати населений пункт з артилерії, мінометів та танків. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Армія Inform.

"Наразі росіян у селищі немає. Вони стягнули на цей напрямок багато різних сил. Постійно працює артилерія, особовий склад та техніка ворога ховаються у посадках навколо селища. Вчора їхня ДРГ намагалася зайти в Макіївку, але була відбита",  розповів військовослужбовець ЗСУ "Радик".

На вулицях безлюдно, а в селищі майже не лишилося вцілілих будинків. Не вціліла також  вишка стільникового зв’язку.  У центрі Макіївки та в розбитих будинках і досі лежать тіла загиблих рашистів, які стали німими свідками "дутої величі" ЗС РФ.

Українські захисники запевняють, що мають велику перевагу над росіянами щодо бойового духу.

Нагадаємо, що у Луганській області Сили оборони розгромили один із підрозділів окупантів з "ЛНР". В результаті знищено понад 50% особового складу, тож підрозділ розформували, а вояків розподілили по інших підрозділах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Розбита і завалена трупами окупантів: який вигляд має нещодавно звільнена Макіївка на Луганщині 5.00 5 2
Політика / Україна
17.11.2022 740
Еще материалы раздела «Україна»