<
НОВИНИ ДНЯ: Росіяни зібрали на Кольському півострові велику кількість боєздатних бомбардувальників  Секрет ідеального омлету: про ці дрібниці часто забувають  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  Щоб не піднімати ціни на бензин, гроші можна взяти у казино: звернення до ВР  Україна не може себе захистити через обмеження США – ISW  21 травня по всій Україні стане ще тепліше  Звіт Пентагону вказав на сильні та слабкі сторони ЗСУвсі новини дня
Політика
Україна
17.11.2022 495

"Друга армія світу" витратила 3 вартісні ракети, щоб знищити генделик у селі на Запоріжжі

Російські окупанти ракетами С-300 обстріляли Запорізьку область.

4e036f0a01b433bbaa7b38e1709ff8b3_17.11.22

Російські окупанти завдали ракетних ударів по Запорізькій області. Зафіксовані руйнування в одному з сіл, зокрема, зруйновано невеличкий придорожній ресторан. Пише ТСН. 

Про це повідомляють у Запорізькій ОВА.

"Заздрість - ось основа російської агресії до українців. Вона була сотні років тому, є зараз, буде й надалі. Їм все подобається в Україні, крім українців. Земля, поля, будинки та наша кухня. 
Сьогодні близько п’ятої "друга армія світу" витратила три ракети, щоб розтрощити придорожній ресторан у селі Запорізького району. Голодна сволота. Самі не їдять і іншим не дають. Оце і є їх "великорусская национальная идея", - йдеться в публікації

Нагадаємо, що російський винищувач Су-35 цілився по українській системі ППО, але схибив, тож дорогуща дефіцитна ракета полетіла в нікуди.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Друга армія світу" витратила 3 вартісні ракети, щоб знищити генделик у селі на Запоріжжі 5.00 5 1
Політика / Україна
17.11.2022 495
Еще материалы раздела «Україна»