<
НОВИНИ ДНЯ: Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Політика
Світ
17.11.2022 533

У Міноборони нагадали, що Україна просила НАТО закрити небо

У Міноборони заявили, що удар по території інших країн був тільки питанням часу

3abfe370ce31c5486bc20be1d2f558d5_17.11.22

Голова Міністерства оборони Олексій Резніков заявив, що Україна неодноразово зверталась до НАТО з закликом закрити небо над Україною, тому що російські ракети можуть впасти на території інших держав. Пише ТСН. 

Про це Резніков написав у себе в Twitter.

"Польща. Це не самоздійснююче пророцтво. Це реальність, про яку ми попереджали. Ми просили закрити небо, бо небо не має кордонів", - написав чиновник.

Рєзніков додав російські некеровані ракети небезпечні не лише для України, але й несуть загрозу і країнам-сусідам, членам Європейського союзу та НАТО.

"Рукавички зняті. Час перемагати", - заявив Резніков.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони нагадали, що Україна просила НАТО закрити небо 5.00 5 2
Політика / Світ
17.11.2022 533
Еще материалы раздела «Світ»