<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Світ
17.11.2022 583

"Просто гасіть світло": Медведєв заявив, що РФ грабуватиме інші країни і цинічно висловився про ракетні атаки на Україну

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв приплів ООН до того, що РФ обстріляла Україну ракетами.

7dae09b80e034e612c602295ba1db926_17.11.22

Головний "аватар" Росії і за сумісництвом заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що ООН винна у тому, що РФ обстрілює Україну ракетами. Пише ТСН. 

Опус щодо цього він накрапав у своєму телеграмканалі.

"Якщо на підставі рішення Генасамблеї ООН, висмоктаного ворожими країнами з відомого місця, будуть ухвалені національні акти про крадіжки російських активів, у нас не залишиться вибору.

Потрібно буде безповоротно вилучати гроші та майно приватних інвесторів із таких країн, хоча вони й не відповідають за дурнів зі своїх урядів", - написав Медведєв.

Він похизувався, що у Росії достатньо іноземних кредитів, заморожених на рахунках коштів та цінностей тощо цінностей - більш ніж на 300 млрд доларів, і цього достатньо, щоб компенсувати вкрадене у Росії.

"Загалом це сумно: ООН ухвалила такі беззаконні рішення, що просто гасіть світло. І світло гасять. На наступний день", - написав Медведєв.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Просто гасіть світло": Медведєв заявив, що РФ грабуватиме інші країни і цинічно висловився про ракетні атаки на Україну 5.00 5 1
Політика / Світ
17.11.2022 583
Еще материалы раздела «Світ»