<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Росія
17.11.2022 695

Вистрілив 5 разів: у РФ застрелився підполковник ЗС РФ, який відповідав за роботу з мобілізованими

Полковника знайшли застреленим у власному кабінеті.

1fc8a4857a834ac176512e3cdcaeeaeb_17.11.22

У російському Владивостоці покінчив життя самогубством один із керівників військово-морського училища. Він 5 разів вистрілив у себе. Пише ТСН. 

Про це повідомляє "Baza".

Відомо, що загиблий – заступник начальника Тихоокеанського вищого військово-морського училища імені С.О. Макарова, начальник відділу технічного забезпечення Вадим Бойко.

Повідомляється, що вранці він прийшов на роботу і зайшов до свого кабінету. Через деякий час звідти пролунало 5 пострілів.

Черговий, який почув стрілянину, прибіг на місце і побачив тіло Бойка — полковник був мертвий. Передсмертну записку чоловік не залишив. На місці його загибелі криміналісти знайшли п'ять гільз та чотири пістолети Макарова.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що це було саме самогубство, незважаючи на 5 пострілів і 5 гільз поруч із тілом. Бойко відповідав за роботу з мобілізованими.

Нагадаємо, що в Москві застрелився топменеджер дочірньої фірми "Російських залізниць". Тіло 52-річного директора компанії "Цифрова логістика" Павла Пчельникова знайшли у квартирі на Коломенській набережній, де мешкав померлий.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вистрілив 5 разів: у РФ застрелився підполковник ЗС РФ, який відповідав за роботу з мобілізованими 5.00 5 1
Політика / Росія
17.11.2022 695
Еще материалы раздела «Росія»