<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.11.2022 481

Синоптик розповів, коли випаде перший сніг

Начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик попередив, що сніг варто очікувати вже у четвер, 17 листопада.

Про це пише НВ.

«Йдеться про погіршення погоди — піде дощ із мокрим снігом, але сніг переважно вночі, вдень більше дощем. 16-го – у західних областях, 17-го – на решті території», ― розповів він.

У Києві снігу слід очікувати у ніч із 16 на 17 листопада. Буде сильний вітер, але не штормовий рівень.

За його словами, у цей період очікується дощ із переходом у мокрий сніг, а вже 17 листопада буде змішана фаза – дощ та мокрий сніг. Вночі з 17 на 18 листопада цей сніг не танутиме, а частково збережеться сніговий покрив.

За прогнозами синоптиків, упродовж тижня по всій Україні будуть помірні опади, але без снігових заметів. Сніг не розтане відразу, а залишиться на деякий час.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптик розповів, коли випаде перший сніг 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.11.2022 481
Еще материалы раздела «Суспільство»