<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Політика
Світ
17.11.2022 1427

Клімкін розповів, чого боїться Путін: "Такого світові лідери не пробачають"

Путін не поїхав на G-20 через страх.

427bae6dec8ddf0eb9a61ff4bb2d8f25_17.11.22

Ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін вважає, що Путін не поїхав на Балі через страх. Пише ТСН. 

Про це він сказав у коментарі "Радіо НВ".

"Я не думаю, що Путін прямо провокує НАТО, він просто цього боїться. Основна причина, чому він не полетів на Балі - це страх. Можна казати про стан здоров'я, необхідність перебувати в Москві, але це все насправді дурня. Він навіть відмовився звернутись онлайн до інших світових лідерів. А це означає відверте хамство, як на мене. А хамства світові лідери ніколи не пробачають. А тому Путін боїться, що з ним щось станеться, він також боїться НАТО", - пояснив Клімкін.

Саміт G-20 та Путін

Російський диктатор Володимир Путін побоявся їхати на саміт G-20. Туди він відправив Лаврова. На саміті британський прем’єр-міністр Ріші Сунак закликав агресорку Росію вивести свої війська з України. Він дорікнув Москві, що "країни не повинні вторгатися до своїх сусідів".

Також після виступу президента Зеленського на саміті G-20 у Російській Федерації знову звинуватили Київ у небажанні вести переговори. Мовляв, саме про це свідчить заява президента України Володимира Зеленського про те, що домовленостей на кшталт "Мінська-3" не буде.

Оценка материала:

5.00 / 3
Клімкін розповів, чого боїться Путін: "Такого світові лідери не пробачають" 5.00 5 3
Політика / Світ
17.11.2022 1427
Еще материалы раздела «Світ»