<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Україна
18.11.2022 1270

Зимова війна вигідна українцям, - міністр оборони США

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що взимку значну перевагу на фронті матимуть українці.

gettyimages_488503414_id69033_1300x867_11_650x410_18.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на виступ міністра оборони США Ллойда Остіна на зустрічі "Рамштайн-7".

"Ми надали Україні величезну кількість зимового спорядження. Росії буде складно завезти те спорядження, яке їм потрібно для активної війни взимку", - сказав Остін.

Він наголосив, що група "Рамштайн" відіграла важливу роль у забезпеченні військового потенціалу України. Країни-члени контактної групи також допомагають навчати українських військових, як використовувати надане обладнання. До того ж зараз багато країн шукають способи допомогти Україні захистити себе на тривалий термін.

Крім того, на його думку, Збройні сили України навряд чи дадуть противнику протриматися цієї зими.

"Я думаю, що українці продовжать чинити тиск. А ситуація на полі бою динамічно змінюватиметься. Дати Росії відпочити та переозброїтися - це помилка. Я не вірю, що вони допустять її", - додав шеф Пентагону.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що Україна за результатами зустрічі координаційної групи "Рамштайн-7" отримає системи ППО, снаряди для РСЗВ, ствольну артилерію, снаряди, а також зимове обмундирування.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зимова війна вигідна українцям, - міністр оборони США 5.00 5 1
Політика / Україна
18.11.2022 1270
Еще материалы раздела «Україна»