<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Росія
18.11.2022 613

В Росії заборонили транслювати "Гаррі Поттера" та "Гобіта"

Російські телеканали більше не зможуть транслювати певний перелік американських стрічок.

51246e6cb281cb33ec149211511a89a4_18.11.22

Одна з найбільших компаній з виробництва фільмів та серіалів у США Warner Bros. Entertainment заборонила транслювати в Росії свої стрічки. Пише ТСН. 

Як поскаржилися пропагандисти РФ, компанія надіслала відповідного листа холдингу "Национальная медиа группа", до якого входить певний перелік російських телеканалів. У листі йшлося, що Warner Bros. забороняє транслювати свої продукти на території Росії.

Пропагандисти скаржаться, що термін дії ліцензії на показ стрічок компанії ще не закінчився і нібито має діяти ще не менше, аніж пів року.

У Warner Bros. Entertainment поки не давали жодних офіційних коментарів щодо цього.

Зазначимо, в Росії не зможуть транслювати чимало легендарних фільмів, зокрема "Гаррі Поттера", "Темного лицаря", "Гобіта", "Джокера", "Аквамена" та багато інших популярних стрічок.

Нагадаємо, нещодавно РФ заборонила в'їзд до країни 100 канадійським громадянам. Серед ним опинився й актор Джим Керрі. Знаменитість з гумором відреагував на те, що потрапив до "чорного списку" РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії заборонили транслювати "Гаррі Поттера" та "Гобіта" 5.00 5 2
Політика / Росія
18.11.2022 613
Еще материалы раздела «Росія»