<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.11.2022 1002

Зеленський розповів, коли буде безпечно повертатися до України навіть під час війни

Зеленський впевнений, що після перемоги України буде "людський" та "економічний бум".

Глава держави Володимир Зеленський вважає, що поки повертатися до України є небезпечно, однак він не може заборонити людям повертатися додому. За його словами, це "особиста відповідальність кожного". Пише ТСН. 

Про це український президент розповів під час пресконференції із представниками ЗМІ в середу, 16 листопада.

"Спонукати повертати людей - це велика відповідальність. Але на мою думку, чи повертатися людям, коли є ризик, - це особиста відповідальність. Це особисті речі. Я не можу так сказати: "Повертайтеся!". Якби українське небо було повністю або на 90% захищене, ми говоримо відверто: економіка держави без вас неспроможна працювати. І таки її немає без людей, які працюють. На сьогодні я не можу надати гарантій, що наші повітряні сили захистять на 90-95%, бажано - на 100%", - наголосив він.

Втім, Зеленський впевнений, що після перемоги України буде "людський" та "економічний бум".

"Вони усі повернуться. Ще будуть черги, а також будуть громадяни з інших країн, які захочуть приїхати до України. У нас буде бум", - жартівливо сказав лідер України.

Нагадаємо, на думку колишнього міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, на території України потрібно розміщувати засоби ППО натовського стандарту.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський розповів, коли буде безпечно повертатися до України навіть під час війни 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.11.2022 1002
Еще материалы раздела «Суспільство»