Життя та Стиль
Суспільство
Салат Олів'є за ресторанним рецептом: так ви ще не готували
Всі знають, як готувати класичний салат Олів'є. Однак ми пропонуємо незвичний рецепт цієї страви.
Він з'явився на каналі YouTube "Мамина домашня кухня". Пише rbc.ua.
Кулінарка пропонує додавати в салат обсмажену, а не відварену картоплю.
Складники:
- Картопля сира - 4 шт.
- Морква варена - 2 шт.
- Яйця варені - 4 шт.
- Зелена цибуля - пучок
- Шинка або ковбаса - 400-500 г
- Зелений горошок - 1 банка
- Квашені огірки - 10 шт.
- Олія
- Майонез
- Сіль та перець до смаку
Покрокове приготування
Наріжте всі інгредієнти дрібним кубиком. Налийте в пательню олію і обсмажте поступово всю нарізану кубиком картоплю. Обсушіть від зайвої олії.
Змішайте всі інгредієнти (окрім цибулі) у глибокій посудині.
Заправте майонезом. Додайте зелену цибулю. Поперчіть і посоліть до смаку.