<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домівсі новини дня
Політика
Україна
18.11.2022 607

У Путіна злякалися ідеї Зеленського про публічні переговори

У Кремлі вважають ідею президента України Володимира Зеленського про публічні мирні переговори нездійсненною.

_gettyimages_1230176678_7_650x410_18.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

Він звинуватив владу України в тому, що вона у різний час заявляла про бажання вести переговори, а потім нібито відмовлялася від цієї ідеї. При цьому Зеленський ухвалив указ, який забороняє вести переговори з російським диктатором Володимиром Путіним.

"(Тепер) вони кажуть, що вони хочуть переговори, але публічні. При цьому важко уявити взагалі публічні переговори, публічних переговорів не буває, а тим більше публічні переговори в такій мірі", - додав Пєсков.

Також він зазначив, що на думку влади РФ, українська сторона не хоче переговорів, тому війна "продовжується і її цілі мають бути досягнуті".

Нагадаємо, 16 листопада, Зеленський заявляв, що отримував від західних лідерів сигнали про те, що Путін нібито готовий розпочати переговори з Україною. У відповідь глава української держави запропонував організувати переговори у відкритому форматі, оскільки РФ також веде свою війну публічно.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Путіна злякалися ідеї Зеленського про публічні переговори 5.00 5 2
Політика / Україна
18.11.2022 607
Еще материалы раздела «Україна»