НОВИНИ ДНЯ: Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березнявсі новини дня
Політика
Україна
19.11.2022 1429

Кремль перетворює окуповану частину Донбасу на “вотчину” Кадирова

Чеченський бойовик Рамзан Кадиров посилює свою владу на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганських областей.

0822753fa9179a755ab07a326e86ac80_19.11.22

Російський президент Володимир Путін застосовує типову “тактику орди”, дозволяючи своїм васалам “володарювати” на загарбаних територіях. Про це свідчить посилення влади глави Чечні Рамзана Кадирова на тимчасово окупованих територіях українського Донбасу.

Як повідомляє Центр національного спротиву, на “керівні посади” в регіоні російська окупаційна влада призначає людей, лояльних до верховоди чеченських бойовиків. Пише ТСН. 

Зокрема, у Луганську призначено “прокурором” Глєба Михайлова з Дагестану, якого називають близьким до Рамзана Кадирова. Дагестанець привіз із собою своїх підручних. Його завданням буде, окрім репресій, легалізувати злочини кадировців на окупованій території Луганщини.

Окрім того, в Донецьку майже постійно перебувають делегації з Чечні, які контролюють роботу гауляйтерів регіону та те, як вони виконують свої обов'язки. Зокрема, до окупованого обласного центру України приїжджали т. зв. міністр інформації Чечні Ахмет Дудаєв, депутат парламенту Чечні Джамалай Закрієв та радник Кадирова Умар Даудов.

На окупованому Донбасі також перебуває велика кількість кадировських бойовиків, які переважно сидять в тилу, але мають необмежену владу.

Свого роду визнанням залежності “влади” окупованих територій Луганської та Донецької областей  від Кадирова у ЦНС називають те, що чеченський ватажок вже отримав від верховних гауляйтерів регіону “зірку героя" псевдореспублік "ДНР" і "ЛНР".

Нагадаємо, СБУ оголосила в розшук голову Чечні та вірного соратника Путіна Рамзана Кадирова.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кремль перетворює окуповану частину Донбасу на “вотчину” Кадирова 5.00 5 1
Політика / Україна
19.11.2022 1429
Еще материалы раздела «Україна»