<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
19.11.2022 474

Лукашенко після відходу з Білорусі McDonald’s закликав громадян їсти своє

Лукашенко закликав білорусів самим запхати шматок м’яса між булочки.

af6cbc8b5c453610b1c34cec1c047413_19.11.22

Самопроголошений президент Білорусі зрадів, що McDonald’s йде з білоруського ринку. Пише ТСН. 

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що після того, як мережа фаст-фуду McDonald’s залишить країну, білоруси нарешті почнуть харчуватися правильно - "своєю" їжею.

Відео з його емоційною заявою опублікував Telegram-канал “Пул Первого”, який близький до пресслужби самопроголошеного президента Білорусі.

За словами Лукашенка, він давно закликав білорусів харчуватися “своїм”, тому те, що McDonald’s йде з білоруського ринку, його тільки тішить.

“Слава тобі господи, що йде!.. У нас що, булочку навпіл не можуть розрізати і запхати в ці дві половинки шматочок м'яса, картоплі та салату? Господи, хто це споживає, не знаю", - сказав він.

Нещодавно стало відомо про те, що компанія McDonald's вирішила залишити ринок Білорусі. Втім, ресторани швидкого харчування продовжать працювати під російською маркою "Вкусно и точка".

Нагадаємо, McDonald's відновив роботу деяких ресторанів у Києві та на заході України після того, як всі вони були закриті через повномасштабне вторгнення РФ 24 лютого.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лукашенко після відходу з Білорусі McDonald’s закликав громадян їсти своє 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
19.11.2022 474
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»