НОВИНИ ДНЯ: Не наші методи: нардеп від “Слуги народу” висловився про великі гроші для добровольців ЗСУ  Вибори у США. Топ-5 фактів про виборчу кампанію 2024 року  Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали  Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москву  Як тушкувати капусту в каструлі, з м'ясом на сковорідці, скільки часу потрібно для її приготуваннявсі новини дня
Бізнес
Економіка
19.11.2022 613

Країни G7 оголосять граничну ціну на російську нафту 23 листопада, - ЗМІ

Країни Великої сімки мають намір оголосити максимальну ціну на російську сиру нафту наступної середи, 23 листопада.

Про це повідомляє Bloomberg.

“Очікується, що адміністрація Байдена приватно поділиться запропонованою ціною перед зустріччю послів Європейського Союзу, запланованою на 23 листопада”, - йдеться у повідомленні.

Якщо посли ЄС підтримають пропозицію, цього ж вечора планується оголосити обмеження цін на російську нафту.

Обмеження, яке підтримується G7 та ЄС, заборонить компаніям надавати доставку та послуги, такі як страхування, посередництво та фінансова допомога, необхідні для транспортування російської нафти в будь-яку точку світу, якщо нафта не буде продана нижче узгодженої ціни.

Зазначається, що раніше обговорювалось встановлення ліміту між 40 і 60 доларів за барель. Втім, два джерела сказали, що ціна може бути вище цього рівня.

Речник Міністерства фінансів США Лілі Адамс відмовилася від коментарів, а ЄС не відразу відповів на запит про коментар.

Оценка материала:

5.00 / 2
Країни G7 оголосять граничну ціну на російську нафту 23 листопада, - ЗМІ 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
19.11.2022 613
Еще материалы раздела «Економіка»