<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сумвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.11.2022 679

Прогноз погоди на 20 листопада в Україні: стовпчики термометрів покажуть від -3°С до +18°С

Місцями пройдуть дощі зі снігом.

У неділю,  20 листопада, погода в Україні справді дивуватиме, адже одні жителі насолоджуватимуться теплом, а іншим доведеться одягати декілька светрів, аби не перетворитися у бурульку.  У деяких регіонах очікується сніг, місцями із дощем.

Прогноз погоди в Україні на 20 листопада 2022 року

Найтепліше буде на Півдні. Тут очікується від +7 до 18 градусів, а у Криму повітря прогріється до +17°С . Без опадів.

На Півночі кардинально інша ситуація - стовпчики термометрів покажуть 0°С  .... -1°С . Погода буде похмурою, очікується дощ.

У східних регіонах повітря прогріється більше від +2  до +6°С . Небо вкриється хмарами, пройдуть дощі.

На Заході також очікуються температурні стрибки від -1 °С  до +5 °С . Опадів не передбачається.

У центральних регіонах збережеться мінлива погода із короткочасними дощами.  Стовпчики термометрів покажуть -1 °С ...0 °С Місцями пройдуть дощі.

У Києві,  20 листопада, жителям і гостям столиці доведеться вдягнутися тепліше, адже стовпчики термометрів можуть опуститись до -1°C. Можливий вдень сніг, який до вечора повинен припинитися. Вночі до -6 морозу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 20 листопада в Україні: стовпчики термометрів покажуть від -3°С до +18°С 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.11.2022 679
Еще материалы раздела «Суспільство»