<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
21.11.2022 763

Особовий склад пригнічений: завершилися навчання російських вояків, які проходили у Білорусі – Генштаб

Частина військових РФ отримала стару форму та спорядження, яке вже використовувалось.

fcf6c441e2a3b15a016316c5facfbc0c_21.11.22

Завершилися навчання російських вояків, які проходили на території Білорусі. Пише ТСН. 

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу Збройних сил України 19 листопада.

"За наявною інформацією завершились військові навчання підрозділів 2 мотострілецької дивізії 1 танкової армії збройних сил Російської Федерації, які проходили на території Брестської області Республіки Білорусь", - йдеться у зведенні.

У Генштабі зазначають, що військовослужбовці, призвані в ході проведення так званої часткової мобілізації, мають низький рівень морально-психологічного стану, зокрема, через незадовільне забезпечення.

"Частина зазначеного особового складу отримала стару форму одягу та спорядження, яке вже використовувалось", - йдеться у повідомленні.

У Генштабі зазначили, що військова техніка, задіяна у навчаннях, здебільшого, у поганому технічному стані- весь час потребує ремонту.

Нагадаємо, у Міноборони Білорусі не втомлюються заявляти, мовляв, не мають планів втягуватися "в якісь конфлікти". Натомість нібито готують солдатів для оборони своєї країни.

Оценка материала:

5.00 / 3
Особовий склад пригнічений: завершилися навчання російських вояків, які проходили у Білорусі – Генштаб 5.00 5 3
Політика / Світ
21.11.2022 763
Еще материалы раздела «Світ»