<
НОВИНИ ДНЯ: Кремль посилив атаки на Харків: аналітики назвали мету Росії  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  Виплати у Польщі: що треба знати про допомогу на дітей 2024 року  У Пентагоні заявили, що постійно контактують з Україною щодо потреб в озброєнні  Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваністьвсі новини дня
Політика
Україна
21.11.2022 512

Чи треба мешканцям Херсонщини евакуюватися з правого берега Дніпра: військовий експерт дав відповідь

Олег Жданов зазначив, що Росія все одно розгорне свою артилерію і обстрілюватиме правий берег Дніпра, і Херсон також може потрапити під ці обстріли та прилегла територія.

929dcfc511a5e56b1e2a1eeff4f37c2c_21.11.22

Мешканцям Херсонщини бажано евакуюватися з правого берега Дніпра, особливо з прибережної зони, куди може діставати російська артилерія, оскільки обстріли будуть все одно. Пише ТСН. 

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов на своєму YouTube-каналі 19 листопада.

"Був заклик нашого керівництва, що бажано евакуюватися з прибережної зони, куди може діставати російська артилерія, тому що обстріли будуть все одно. Нікуди ми від цього не подінемось, Росія все одно розгорне свою артилерію і обстрілюватиме правий берег Дніпра. І місто Херсон теж може потрапити під ці обстріли, і прилегла територія", - пояснив експерт.

Тому, за словами Жданова, якщо є можливість, краще виїхати на безпечне віддалення правого берега і там перечекати, доки Збройні сили України не почнуть звільняти лівобережну частину Херсонської області та не відтіснять противника на безпечну відстань.

"Тож не затягуйте, є можливість – евакуюйтеся", – наголосив військовий експерт.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи треба мешканцям Херсонщини евакуюватися з правого берега Дніпра: військовий експерт дав відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
21.11.2022 512
Еще материалы раздела «Україна»