<
НОВИНИ ДНЯ: Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.11.2022 597

Мокрий сніг та до 0°С: прогноз погоди на Київщині 21 листопада

У Київській області в понеділок, 21 листопада, синоптики прогнозують значні опади у вигляді мокрого снігу та дощ, на дорогах ожеледиця. Температура повітря в регіоні вдень максимально підніметься до -0°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий. Пише obozrevatel.com.

"Прогноз погоди на 21 листопада на Київщині. Вночі невеликий сніг, вдень значний мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура вночі -1-5°С морозу, вдень близько 0°С", – йдеться в повідомлені.

Додамо, нинішні снігопади не затримаються в Україні до кінця листопада. Сніжитиме кілька днів, а після 22-го числа температура повітря підвищиться.

Нагадаємо, в Укргідрометцентрі проаналізували дані метеорологічних спостережень, накопичених за роки спостережень, для визначення передбачуваного сценарію розвитку погодних умов у зимній період. Зима 2022-2023 років в Україні буде в середньому теплішою за попередні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мокрий сніг та до 0°С: прогноз погоди на Київщині 21 листопада 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.11.2022 597
Еще материалы раздела «Суспільство»