<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Україна
20.11.2022 553

Масовані ракетні удари можна очікувати від РФ будь-коли – Повітряні сили

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону заявив, що нових масованих ракетних ударів від окупантів можна очікувати будь-коли.

За його словами, виробництво достатньої кількості ракет для такого удару потребує від одного до двох тижнів.

"Ворог не полишив спроб схилити Україну до якихось переговорів, перемир'я, щоб використати для себе, аби перегрупуватися та наростити потенціал і вдарити знову. Удари можна очікувати будь-коли, бо також РФ не полишає й намірів залишити нас в блекауті", - наголосив Ігнат.

Він також додав: "У РФ є "Іскандери", але вже в достатньо малій кількості, а от "Калібри" і ракети Х-101 росіяни продовжують виготовляти".

Оценка материала:

5.00 / 2
Масовані ракетні удари можна очікувати від РФ будь-коли – Повітряні сили 5.00 5 2
Політика / Україна
20.11.2022 553
Еще материалы раздела «Україна»