<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
21.11.2022 929

Командування ЗС РФ перекидає підрозділи з Херсонського напрямку на Донбас: "мобіки" не раді

"Мобіки" РФ невдоволені тим, що їх перекидають з південного напрямку на Донбас.

11afebe59f8a965f0d3d717cfa9acb9e_21.11.22

Командування Збройних сил РФ вирішило перекинути війська з Херсонщини на Донбас, чим викликало невдоволення серед мобілізованих.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

"За наявною інформацією, командування російських окупаційних військ планує перекинути окремі підрозділи, виведені в ході відступу з правого берега річки Дніпро на Херсонщині, для продовження бойових дій в Донецькій та Луганській областях. Мобілізовані особи, з яких, в більшості, складаються ці формування, дуже обурені перспективами реалізації зазначених планів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на тимчасово захопленій частині Запорізької області російським окупантам "прилетіло" від ЗСУ. Внаслідок "прильоту" втрати окупантів склали близько 160 пораненими та вбитими.

Оценка материала:

5.00 / 2
Командування ЗС РФ перекидає підрозділи з Херсонського напрямку на Донбас: "мобіки" не раді 5.00 5 2
Політика / Україна
21.11.2022 929
Еще материалы раздела «Україна»