<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
21.11.2022 656

У Волинській області заборонили наближатися до кордону з Білоруссю: в чому причина

У Любешівській громаді Волинської області українцям заборонили наближатися до кордону з Білоруссю ближче ніж на 2 кілометри у зв’язку з облаштуванням мінно-вибухових загороджень.

imgonline_com_ua_resize_mysjnf2ny1y6xuva_650x410_21.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника Любешівського селищного голови Володимира Сергійчука.

"Через збройну агресію Російської Федерації та для забезпечення заходів зміцнення національної безпеки і оборони України, а також через можливу небезпеку у зв'язку з облаштуванням мінно-вибухових загороджень, забороняється наближатися до кордону з республікою Білорусь ближче ніж на 2 км", - написав він.

Сергійчук попросив громадян не наближатися до ділянок, що помічене табличками та знаками із написами "Міни", "Обережно міни".

Він додав, що заборона стосується всіх видів діяльності, відпочинку та будь-якого пересування у прикордонній зоні, окрім узгоджених з українськими бійцями видів робіт. За його словами, такі обмеження діятимуть до закінчення воєнного стану.

Нагадаємо, РБК-Україна повідомляло, що Україна зводить стіну на кордоні з Білоруссю, аби зупинити гіпотетичне просування ворога.

Окрім того, у Брестській області Білорусі завершилися навчання підрозділів мобілізованих російських військових.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Волинській області заборонили наближатися до кордону з Білоруссю: в чому причина 5.00 5 1
Політика / Україна
21.11.2022 656
Еще материалы раздела «Україна»