<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Українівсі новини дня
Політика
Україна
21.11.2022 417

Кулеба закликав повністю заборонити пропагандистські канали РФ через розпалювання геноциду

Російські пропагандистські канали мають бути заборонені в усьому світі через підбурювання до геноциду українського народу.

3j0a7505_12_650x410_21.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра закордонних справ Дмитра Кулебу.

"Розпалювання геноциду на російському державному телебаченні в розпалі. Вони визнають, що Росія бомбить критично важливу інфраструктуру України, щоб створити нестерпні умови життя для мирного населення, і закликають до нових ударів. Російська державна пропаганда в ЄС та інших країнах має бути повністю заборонена", - написав він.

Зазначимо, що раніше на російському телеканалі НТВ у ток-шоу "Своя правда" росіяни визнали, що країна-агресор обстрілює ерегетичну інфраструктуру України.

Зокрема, депутат Державної Думи РФ Борис Чернишов заявив, що такі удари виражають "священну ненависть" до українців. Він закликав мирне населення скидати чинну владу.

Нагадаємо, раніше Кулеба заявляв, що російський телеканал Russia Today має бути заборонений в усіх країнах через розпалювання геноциду. Він зробив таку заяву після того, як на той момент директор мовлення телеканалу Антон Кузнєцов-Красовський закликав топити та спалювати українських дітей.

Окрім того, українські правоохоронці затримали блогера, який працював на Russia Today. Він приїхав до України, аби поширювати фейки про війну.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба закликав повністю заборонити пропагандистські канали РФ через розпалювання геноциду 5.00 5 1
Політика / Україна
21.11.2022 417
Еще материалы раздела «Україна»