<
НОВИНИ ДНЯ: Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Росіяни зібрали на одній авіабазі третину боєздатних стратегічних бомбардувальників  Коли почнуть розсилати повістки поштою: відповідь Кабміну  Пиріг з сиром і зеленню: простий рецепт несолодкої закуски  Церковний календар на червень 2024 року: коли будемо святкувати Трійцю та Вознесіння Господнєвсі новини дня
Політика
Україна
21.11.2022 460

Ви - завжди перші! Залужний потужним відео привітав захисників із Днем Десантно-штурмових військ

Валерій Залужний 21 листопада привітав українських захисників із Днем Десантно-штурмових військ. Він оприлюднив потужне відео.

_zaluzhniy_golos_com_ua_2_1300x820_2_650x410_21.11.22

Про це у новинах повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook головнокомандувача ЗСУ.

"Ви - завжди перші! Ви там, де найважче. Ви пройшли особливий відбір і виснажливу підготовку. Саме тому ви є елітою війська і гордістю нації", - зазначив генерал.

Залужний вказав, що загартовані у важких боях десантники дали гідну відсіч ворогу та наголосив, що всі без винятку бригади наших ДШВ - легендарні.

"Дякую за службу, за вірність військовій присязі та клятві десантника. Схиляю голову перед тими, чия кров назавжди влилася в колір ваших беретів. Вітаю зі святом! Пишаюся та покладаюся на вас", - додав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, нещодавно українські десантники знищили цілий підрозділ російських окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ви - завжди перші! Залужний потужним відео привітав захисників із Днем Десантно-штурмових військ 5.00 5 2
Політика / Україна
21.11.2022 460
Еще материалы раздела «Україна»