<
НОВИНИ ДНЯ: Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощіввсі новини дня
Політика
Україна
22.11.2022 463

У Резнікова відповіли на прогнози про "паузу у війні": напевно, не засмагали у січні у Криму

У Міністерстві оборони України зробили важливу заяву щодо прогнозів експертів про "паузу у війні", яку може спричинити морозна зима.

dscf3710_id85709_1300x867_4_650x410_22.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter Міноборони.

"Ті, хто зараз говорить про можливу "паузу в бойових діях" через морози взимку, напевно, ніколи не засмагали в січні на Південному березі Криму", - йдеться в повідомленні Міноборони.

Нагадаємо, британська розвідка повідомляла, що зміни світлового дня, температури та погоди створять унікальні проблеми на фронті на полі бою . Додаткові труднощі зменшать і так низький моральний дух окупантів.

Крім того, генсек НАТО Єнс Столтенберг застеріг від недооцінки військової могутності РФ і заявив, що мета Путіна полягає в тому, щоб залишити Україну в холоді та темряві цієї зими.

Раніше посол Британії заявила, що Збройні сили України вміють боротися взимку, тому оперативної паузи у війні проти Росії через погодні умови може і не бути.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Резнікова відповіли на прогнози про "паузу у війні": напевно, не засмагали у січні у Криму 5.00 5 2
Політика / Україна
22.11.2022 463
Еще материалы раздела «Україна»