<
НОВИНИ ДНЯ: В одному точно виграв: експерт назвав єдиний "здобуток" Путіна від поїздки до Китаю  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  Погода у четвер допомагатиме енергетикам: свіжий прогноз на 23 травня  В Україні 23 травня - переважно без опадів, вдень прогріє до +28°  Де в Україні будуть дощі та грози: прогноз погоди на 22 травня  "Травень віщує бути результативним": експерт спрогнозував шалені втрати РФ, які вона не зможе відновити  Синоптик розповіла, на які "сюрпризи" погоди чекати 23 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
22.11.2022 630

“Зимова пауза” у війні: в Міноборони натякнули на можливість позасмагати в Криму навіть в січні

В українському оборонному відомстві нагадали, що на південному березі тимчасово окупованого півострова можна “відпочити” навіть взимку.

e80e1bc617e7c9d4e301a5ff0e8dc995_22.11.22

У Міністерстві оборони України зауважили, що “зимова пауза” у війні проти Росії може й не настати, адже в окупованому Криму нечасто буває мінусова температура. Пише ТСН. 

Такий допис було опубліковано в неділю, 20 листопада, у Twitter оборонного відомства.

"Ті, хто зараз говорить про можливу "паузу в бойових діях" через мінусову температуру взимку, найімовірніше, ніколи не засмагали в січні на південному березі Криму", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов заявив, що Україна може звільнити Крим вже до кінця грудня, а війна з Росією може закінчитися до весни.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Зимова пауза” у війні: в Міноборони натякнули на можливість позасмагати в Криму навіть в січні 5.00 5 2
Політика / Україна
22.11.2022 630
Еще материалы раздела «Україна»