НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.11.2022 650

Готуйтеся до температурних "гойдалок" і дощів: українців чекає нестабільна погода

У найближчі 7 днів в Україні очікуються стрибки температури, опади і багато хмарності.

Найближчьго тижня на українців чекає нестабільна погода з температурними "гойдалками" і періодичними дощами. Найбільш сильно перепади температури будуть помітні на Лівобережжі. Практично весь тиждень в Україні очікується похмура погода з мінімальною кількістю сонця. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, тиждень почнеться з істотних температурних контрастів. На заході і півночі України буде лише -1°...+2°, а на півдні і південному сході повітря прогріється до +13°...+16°. У Криму - до +20°. По всій країні буде похмуро. Місцями у західних, а також у Житомирській, Вінницькій та Одеській областях пройдуть дощі або сніг залежно від температури.

У вівторок, 22 листопада, температурні контрасти трохи згладяться за рахунок похолодання на півдні та південному сході до +6°...+12°. На заході і півночі України, як і раніше, буде найхолодніше, -1°...+2°. На сході, в Запорізькій і області та в Криму очікуються дощі.

У середу, 23 листопада, на Лівобережжі очікується різке похолодання. Так, на сході України стовпчики термомтерів покажуть лише +3°...+5°, а на півдні буде від +7° до +12°.

У західних областях, на півдні та місцями в центрі пройдуть дощі та мокрий сніг.

В середині тижня, 24 листопада, по всій Україні очікується "плюс", на півдні і сході температура підніметься на пару градусів. У більшості областей буде похмуро і дощитиме.

Перед вихідними, 25 листопада, на сході знову трохи похолоднішає, за рахунок чого в більшості областей температура буде в межах +2°...+6°. Лише на півдні і в деяких центральних областях буде тепліше, +7°...+12°. Місцями пройдуть дощі, а на заході країни можливий сніг.

На вихідних в Україні очікується похмура погода, місцями пройдуть невеликі дощі. Температура до кінця тижня в більшості областей встановиться на рівні +2°...+4°, лише на півдні і місцями в центрі буде тепліше, +6°...+10°.

Народний прогноз на тиждень

21 листопада - Собор Архистратига Михаїла, Гавриїла. Вранці іній - на великі сніги, а туман - на відлигу.

22 листопада - Мотрони, Онисифора, Порфирія, Івана, Олександра, Антона. Іній на деревах - на морози, туман - на відлигу.

23 листопада - якщо день починався великим туманом, то чекали відлиги.

24 листопада - день преподобних Феодора Студита і Мартирія Зеленецького, Мни, Віктора, Вікентія, Феодора, Максима, Степаниди. Якщо день теплий, то зима буде тепла, якщо ж холодний, то вся зима буде холодна.

25 листопада - якщо дощ або сніг, то буде відлига до 4 грудня. Випав сніг - весна буде пізньою.

26 листопада - Іоанна Златоустого, архієпископа Константинопольського, Германа, Никифора. Іній на деревах - на хороший врожай.

27 листопада - день пам'яті апостола Пилипа, Григорія, Федора. Якщо хмарно або сніжно - травень буде дощовий.

Оценка материала:

5.00 / 2
Готуйтеся до температурних "гойдалок" і дощів: українців чекає нестабільна погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.11.2022 650
Еще материалы раздела «Суспільство»