<
НОВИНИ ДНЯ: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокурора  В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіям  Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітня  Лубінець жорстко розкритикував федерацію Червоного Хреста, за захист інтересів Росії  В ISW пояснили, що допоможе Силам оборони звільнити всі окуповані РФ територіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.11.2022 7890

"Зимою і не пахнутиме": народний синоптик спрогнозував покращення погоди в Україні

За словами Станіслава Щедріна, вже з середи опади покинуть територію нашої країни, а температура вдень буде вище "нуля".

bad-meteo2_23.11.22

Сьогодні циклон почне покидати Україну. Через це найближчими днями очікується відносно тепла погода, вдень буде плюсова температура. Про це розказав народний синоптик Станіслав Щедрін. Пише УНІАН. 

За його словами, у більшості областей очікується хмарна погода з проясненнями, опадів поменшає,  а з середи їх і зовсім не стане. Також, за його словами, і температура буде переважно комфортною.

"По всій країні стовпчики термометрів коливатимуться в межах  -2...+4 ночами та до +4...+8 в денний період. Тому, як мінімум на тиждень, зимою і не пахнутиме", - прогнозує Щедрін.

В Україну йде потепління

За даними Укргідрометцентру, цього тижня в Україні очікуються коливання тиску, опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Наприкінці тижня до України прийде потепління.

За прогнозами синоптиків, в четвер, 24 листопада, в Україні, крім східної частини, очікуються дощі, місцями - з мокрим снігом. Вже цього дня очікується невелике потепління. За даними Укргідрометцентру, температура підвищиться на 2-5 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Зимою і не пахнутиме": народний синоптик спрогнозував покращення погоди в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.11.2022 7890
Еще материалы раздела «Суспільство»