<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.11.2022 1023

В Україні після 7-градусних морозів трохи потеплішає: карта погоди

В Україні незабаром стане значно тепліше: теплі повітряні маси зайдуть на територію нашої країни й прогріють повітря місцями до +12 градусів у денний час.

Про це свідчить прогноз погоди від Укргідрометцентру. Пише "Апостроф". 

Погода 23 листопада, середа

У середу температурний режим у країні трішки вирівняється, однак нічні морози збільшаться. У північних, східних і центральних областях прогнозується хмарна погода, опади малоймовірні. Тим часом, у західних і південних областях випаде мокрий сніг.

Погода 24 листопада, четвер

У четвер потепління відчують мешканці всіх регіонів України, оскільки навіть вночі стовпчик термометра опуститься нижче нуля тільки в північних областях. На більшості територій удень буде від +2 до +9 градусів (на півдні від +9 до +15 градусів).

Однак найбільше пощастить східним областям, де вдень визиратиме сонце, тоді як решту території України змочуватиме невеликий дощ.

Погода 25 листопада, п'ятниця

Погода в п'ятницю буде майже ідентична до погоди в четвер: ночі майже без морозів, денна температура на рівні +3+9 градусів, дощі на всій території країни, окрім сходу й Криму.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чи будуть сильні снігопади в Україні та західній Європі цієї зими.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні після 7-градусних морозів трохи потеплішає: карта погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.11.2022 1023
Еще материалы раздела «Суспільство»