<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньомувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.11.2022 12738

Синоптик розказала, чи буде сильний холод в Україні найближчим часом

Синоптик Наталка Діденко прогнозує в Україні вологу погоду з періодичними опадами, яких вже завтра має побільшати.

Найближчим часом в Україні очікуються періодичні опади, однак сильноого похолодання не буде. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Надалі в Україні переважатиме волога, з періодичними опадами, погода. Проте сильного холоду не видно", - спрогнозувала вона. Пише УНІАН. 

Так, за її словами, вже сьогодні з другої половини дня та надвечір накриє мокрим снігом та дощем західні області, зачепить Вінниччину та Одещину. У четвер опадів в Україні ще побільшає.

"24 листопада опади періодично випадатимуть повсюди в Україні, лише східні області утримаються від надмірної вологи - там без істотних опадів", - каже синоптик.

За її прогнозом, температура повітря 24 листопада найвищою очікується у південній частині, +9...+14 градусів, в Криму - до +17. У центрі та на сході +2...+9 градусів. На півночі та заході -3...+3 градуси.

Погода до кінця тижня

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, вже за день в Україні очікуються дощі, мокрий сніг та посилення вітру. Опади також будуть й на вихідних.

"У п'ятницю, 25 листопада, внаслідок активізації циклонічної діяльності, пройдуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу у центральних, південних та західних областях. Вітер східний, у західній частині північно-західний, 7 - 12 м/с", - зазначив синоптик.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик розказала, чи буде сильний холод в Україні найближчим часом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.11.2022 12738
Еще материалы раздела «Суспільство»